Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, chemia, biotechnologia lub pokrewne
- doświadczenie zawodowe/staż pracy: min. 2 lata, doświadczenie w pracy laboratoryjnej i analitycznej, znajomość regulacji dotyczących dodatków do żywności, komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole, dokładność w realizacji zadań, mile widziane umiejętności projektowania receptur i analizy działania dodatków w różnych procesach technologicznych. Dodatkowe wymagania: orzeczenie do celów sanitarno- epidemiologicznych.
Łomża
Umowa o pracę na okres próbny
od 6 000 do 6 800 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Lokalizacja: podlaskie / Suwałki
Przygotowanie dokumentacji na produkcje. Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Uprawnienia: czytanie rysunków technicznych Uprawnienia: komputerowe wspomaganie...
Zobacz szczegółyFirma: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Lokalizacja: podlaskie / Łomża
Zatwierdzanie i nadzorowanie dokumentacji stosowanych surowców. Testowanie i opiniowanie nowych surowców i opakowań. Udział w pracach badawczo- rozwojowych Spółki. Nadzorowanie procesów technologicznych. Aktualizacja i opracowywanie procedur i instrukcji...
Zobacz szczegółyFirma: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Lokalizacja: podlaskie / Suwałki
Wymagania: Przygotowywanie technologii obróbki detali, dobór narzędzi i mocowań do wykonania detali na maszynach CNC, przygotowywanie programów CNC na frezarki 3 osie, przygotowywanie kart technologicznych obróbki, ustawianie maszyn CNC frezarek,prowadzenie...
Zobacz szczegóły